11-13/11/2016 – Leonardo Palou & Μαρία Τσιατσιάνη @ Γυμναστήριο Παντείου Πανεπιστημίου

Leonardo Palou & Μαρία Τσιατσιάνηwww.ocho.gr

Διακεκριμένοι χορευτές και αφοσιωμένοι δάσκαλοι, οι Leandro Palou & Maria Tsiatsiani, ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στην παγκόσμια σκηνή του αργεντίνικου τάνγκο με έδρα στο Λονδίνο, θα βρίσκονται στην Αθήνα δίνοντας έναν κύκλο σεμιναρίων από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016.
Ο Leandro Palou και η Maria Tsiatsiani είναι γνωστοί για τη χαρισματική τους προσέγγιση στη διδασκαλία, ενώ η μέθοδος τους είναι καθαρή και ακριβής χάρη στην βαθιά γνώση του χορού μέσα από την εικοσαετή πορεία τους. Στόχος τους είναι να βοηθούν τους μαθητές να φτάσουν το ανώτερο επίπεδο των δυνατοτήτων τους, πάντα σε μια ευχάριστη, διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11/2016
16:30 – 18:00 TANGO [Tango Giros – Giros with leg wraps/external ganchos & voleos]
18:00 – 19:00 ΤΕΧΝΙΚΗ [Followers Technique – walk, adornos & pivots | Leaders Technique – walk, lapiz & enrosques]
19:00 – 20:30 MILONGA [Milonga – Lisa & traspie]

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11/2016
16:30 – 18:00 TANGO [D’Arienzo vs Di Sarli vs Pugliese – how to prepare the body for different orchestras]
18:00 – 19:00 ΤΕΧΝΙΚΗ [Couples Technique – making the most of your embrace, points of contact & connection]
19:00 – 20:30 TANGO VALS [Musicality on Vals – fluid circular movements for Vals]

ΤΙΜΕΣ:
6 μαθήματα – 100 €
4 μαθήματα – 70 €
1 μαθήματα – 20 €

EARLY BOOKINGS [μέχρι 10/10/2016]:
6 μαθήματα – 90 €
4 μαθήματα – 60 €

Το ζευγάρι θα δώσει και ιδιαίτερα μαθήματα, για όσους ενδιαφέρονται παρακαλούμε να επικοινωνήσουν εγκαίρως. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Γυμναστήριο του Παντείου Πανεπιστημίου, στην έξοδο του ΜΕΤΡΟ Νέος Κόσμος.
Διεύθυνση: Ιππώνακτος 36, Νέος Κόσμος, Αθήνα 117 44.
ΜΕΤΡΟ – ΤΡΑΜ: Νέος Κόσμος


Ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της LPTA [Leandro Palou Tango Academy], ο Leandro Palou συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορευτές τάνγκο παγκοσμίως.
Με καριέρα που ξεπερνά τα 20 χρόνια αδιάκοπης δραστηριότητας ως δάσκαλος και χορευτής, έχει υπάρξει παρτενέρ με κάποιες από τις σπουδαιότερες χορεύτριες στην σύγχρονη ιστορία του τάνγκο.
Έχει χορέψει με επιτυχία σε περισσότερες από 250 πόλεις σε 35 χώρες, κερδίζοντας το χειροκρότημα και την αγάπη του κοινού. Τις εμφανίσεις του έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο, από το West End του Λονδίνου έως τα θέατρα στο Χονγκ Κονγκ, τη Μόσχα, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Βιέννη, κ. ά., ενώ συμμετέχει συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά.
Στην αρχή της καριέρας του ο Leandro είχε την τύχη να χορεύει με την αξέχαστη Andrea Missé για περισσότερα από δέκα χρόνια, καθώς επίσης και με την Romina Godoy με την οποία συνεργάστηκε για έξι χρόνια, συνυπογράφοντας μάλιστα την παραγωγή και χορογραφία της παράστασης ‘Emociones del Alma’.
Έχει συνεργαστεί με ένα ακόμη κορυφαίο όνομα του τάνγκο, τη θρυλική Alejandra Mantiñan, διδάσκοντας και χορεύοντας σε μερικά από τα πιο σημαντικά διεθνή Tango Festivals στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, καθώς επίσης και στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Μπουένος Άιρες.

Ο Leandro τα τελεταία χρόνια χορεύει με την ελληνικής καταγωγής, εξαιρετική χορεύτρια Maria Tsiatsiani, η οποία διδάσκει επίσης στην Ακαδημία του με έδρα στο Λονδίνο, έχοντας μακρά διαδρομή στο χορό, από την ενόργανη έως τους ευρωπαϊκούς χορούς και το τάνγκο. Μαζί ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, όπου δίνουν σεμινάρια και παραστάσεις, έχοντας πλέον αναπτύξει το δικό τους ξεχωριστό στυλ, βασισμένο πάντα στην παράδοση και τη φιλοσοφία του αργεντίνικου τάνγκο.


Οργάνωση: Santa Milonguita
Πληροφορίες & κρατήσεις: 6937887304
FB: santamilonguita.athens

Support ocho.gr with a click on the ads